Vergaderzalen

Zaal12 is de ultieme locatie voor uw zakelijke evenementen.

Zaal12 is de ultieme locatie voor uw zakelijke evenementen.

 

 

Ook op zakelijk gebied heeft Zaal 12 Vlagtwedde vele mogelijkheden, zowel formeel als informeel. Zalencentrum en zaalverhuur Zaal 12 is de ultieme locatie voor uw zakelijke evenementen. Volledig voor U verzorgd, u geeft uw wensen weer en wij zorgen dat de zaal gereed is als u aankomt. Zaalverhuur is mogelijk tot maar liefst 600 personen. Dus ook zeer geschikt voor bedrijfsfeestjes. Ook voor bedrijven buiten Vlagtwedde is zalenverhuur van zalencentrum Zaal 12 een optie om bijvoorbeeld een presentatie te houden, wij zorgen dan ook voor een hapje en drankje.

  • Vergaderingen
  • Congressen
  • Recepties
  • Presentaties

Uiteraard kunnen wij ook op technisch gebied aan uw eisen voldoen. Of het nu gaat om de verstaanbaarheid van een spreker, een beeldpresentatie of de interactie tussen de aanwezige gasten, alles is mogelijk en voor ieder budget. Wij lichten graag het één en ander toe tijdens een persoonlijk gesprek.

Zaalverhuur mogelijkheden ook voor bedrijven in Stadskanaal, Winschoten, Veendam en omstreken. Korte reistijd, alles tot in de puntjes geregeld om een professionele presentatie te houden of om een vergaderruimte te huren, enzovoort. Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Het team van zalencentrum Zaal 12 te Vlagtwedde staat voor U  en uw bedrijf klaar!

 

Opstelling 1e 65 pers.  (2) Opstelling 1e 65 pers.  (1) Opstelling 1e 50 pers.  (2) opstelling 1e 30 personen (2) opstelling 1e 30 personen (1) Opstelling GZ 300 pers.