Over ons

Welkom bij Zaal 12

In het groene hart van Westerwolde ligt Vlagtwedde en daar vindt u zalencentrum Zaal 12. Het zalencentrum ligt aan de doorgaande weg naar het geheel gerestaureerde vestingstadje Bourtange. Zaal 12 Vlagtwedde is een veelzijdig horecabedrijf. U kunt bij ons terecht voor een lekker kopje koffie met gebak, een gevarieerde lunch of een uitstekend diner. Voor gezelschappen, feesten of partijen en vergaderingen beschikken wij over gezellige zalen, voorzien van de apparatuur die U in deze tijd mag verwachten. De zalen, met resp. een capaciteit van 20 tot 60 pers. en 200 tot 600 pers., zijn apart, maar ook in combinatie te gebruiken.
Dankzij deze variatie in zaal accommodatie kunnen wij ons aanpassen aan bijna elke wens voor uw feest, partij of vergadering.
Maatwerk in feesten
Elk feest moet volledig afgestemd zijn op de wensen en de persoonlijke beleving van onze gast(en). U bespreekt uw wensen met ons en vanaf dan is ùw feest ónze zorg. Wij garanderen u een vlekkeloos verloop van uw feest en maken er een stuk maatwerk van.
Culinair genieten op uw trouwdag
Vanzelfsprekend wilt u op uw trouwdag genieten van een goede maaltijd. Zaal 12 Vlagtwedde biedt u een ruime keuze uit heerlijke buffet- en dinerarrangementen in diverse prijsklassen. Gezellig en in een ongedwongen sfeer lekker eten, dan kunt u er weer even tegen!
Advies
Wij adviseren u graag over een aantal praktische zaken in de voorbereiding van uw feest om zo bij te dragen aan het welslagen ervan. Want ook voor ons is iedere feest weer een uitdaging. Net als u kijken wij graag terug op een geslaagd feest met tevreden mensen.

Team Zaal 12