Buffetten

Heerlijke buffetten bij Zaal 12 Vlagtwedde

Heerlijke buffetten bij Zaal 12 Vlagtwedde

Buffetten Zaal12 Vlagtwedde

Er zijn al buffet mogelijkheden bij Zaal12 Vlagtwedde vanaf € 15,00 per persoon!

De buffetten zijn zeer dynamisch en er kan gemakkelijk rekening gehouden worden met vegetariërs. Indien u wilt kunt u kiezen voor een heerlijke soep vooraf, of een mooi en feestelijk dessertbuffet na. Genieten van een van onze buffetten kan voor kleine en grote groepen bij Zaal12 te Vlagtwedde.

de Buffetten:
Bij “Zaal12″ in Vlagtwedde is de keuze gemaakt uit een selectie van heerlijke buffetten.

U kunt bij Zaal12 kiezen uit verschillende buffetten. Zo kunt u kiezen uit een Turks buffet, een koffietafel/lunch buffet, een koud buffet een warm/koud buffet, een Westerwolde Buffet, een Barbeque buffet, een sate buffet en een stampot buffet.
Alle buffetten zijn exclusief drankjes, en de verschillende buffetten zijn uit te breiden met extra’s als voorgerechten, nagerechten, etc.

Voor gezelschappen, feesten, partijen en vergaderingen beschikt Zaal12 Vlagtwedde over gezellige zalen, voorzien van de apparatuur die U in deze tijd mag verwachten. De zalen, met respectievelijk een capaciteit van 20 tot 60 personen en 200 tot 600 personen zijn apart, maar ook in combinatie te gebruiken. Dankzij deze variatie in zaalaccommodatie kunnen wij ons aanpassen aan bijna elke wens voor uw feest, partij of vergadering!

Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.